Nieuws

Fietstocht in de prachtige natuur rondom Nijmegen

De Kringen Nijmegen organiseert op zondag 19 mei 2019 een fietstocht door o.a. de Ooijpolder. Voor diegene die meer willen dan alleen fietsen, is er een dagvullend programma. We hebben een prachtige route uitgezet met diverse stops onderweg.
Na afloop kan men genieten van een borrel of heerlijk diner. De fietstocht is gratis en bedoeld voor LHBT-ers en alle kringleden en hun partners of introducé. Iedereen is dus welkom. Ook van ver buiten Nijmegen. Kun je geen fiets meenemen van thuis dan kun je er ook eentje huren in Nijmegen. 

Fietstocht start in het centrum van Nijmegen

We verzamelen vanaf 12.00 uur bij Vivaldi, Waalkade 66 te Nijmegen. Voordat je begint aan de fietstocht kunt je genieten van een kopje thee of koffie. De fietstocht start om 12.30 uur. De route voert jou langs de mooiste plekjes in de Ooijpolder en Nijmegen en omgeving. Er zijn diverse stops waar je uit kunt rusten, iets lekkers kunt eten en drinken. En natuurlijk zijn er veel bezienswaardigheden.
Na afloop van de fietstocht kun je rustig bijkomen op het terras aan de Waalkade onder het genot van een borrel. Daarna kun je tevens deelnemen aan het diner. Meer info over de mogelijkheid van het diner volgt nog.
Indien je een fiets of een elektrische fiets wilt huren kun je dat doen bij Rijwielshop Station Nijmegen of gebruik maken van een OV-fiets.

Aanmelden

Voor deelname aan de fietstocht en/of diner is opgave noodzakelijk, aanmelden vóór 12 mei. Deelname aan de fietstocht en koffie is gratis. Indien je mee wil dineren gelieve in de aanmelding kenbaar maken of je vegetariër bent. Aanmelden kan via fietstochtkringen@gmail.com of telefoonnummer: 06 – 81 60 61 51.

Zaterdag 2 februari 2019 : Bowlen & Wokken in Nijmegen

Kom zaterdag 2 februari 2019 naar Nijmegen! De kringen daar organiseren een gezellige avond met bowlen en wokken voor alle kringleden (mannen en vrouwen uit het hele land), hun partners en/of een introducé. Neem je kringleden mee en maak in een gezellige setting kennis met andere kringen.

De avond begint al om 16.45 uur in het Olround Bowlingcentrum, Heyendaalseweg 90 6525 AK Nijmegen. Dat is slechts vijf minuten lopen vanaf station Nijmegen. We maken een kleine competitie en kijken na maximaal 2 uur welk team de meeste kegels heeft geraakt. Na het bowlen gaan we naar Restaurant China Delight in de Hertogstraat 31, 6511 RV te Nijmegen (centrum). Aanvang ± 19.15 uur. Daar kunnen we onbeperkt gebruik maken van het buffet met Oosterse gerechten van de wok en van de Japanse teppanyaki (bakplaat) waar je gerecht naar keuze wordt bereid.

Als je niet wilt bowlen, kun je ook aansluiten bij het eten waarna er gelegenheid is om de stad in te gaan. Alleen bowlen kan natuurlijk ook! Kosten: € 25,90 per persoon voor onbeperkt eten en drinken bij China Delight. Bowlen en de eerste twee drankjes bij de bowlingbaan zijn gratis. Deze worden je aangeboden door De Kringen.

Aanmelden kan bij Jakob & Katherine op: kringen.bowlen@gmail.com.

Meld of je komt bowlen en wokken of voor één van beide. Het maximum aantal deelnemers is 45. Aanmelden kan tot en met zondag 28 januari 2019. Graag tot zaterdag 2 februari in Nijmegen!

Natuurfietstocht in de Ooijpolder (Nijmegen)

De Kringen Nijmegen organiseert op zondag 27 mei 2018 een fietstocht door de Ooijpolder. Voor diegene die dat willen is er een dagvullend programma. We hebben een prachtige route uitgezet met diverse stops onderweg. Na afloop kan men genieten van een borrel of heerlijk diner. De fietstocht is gratis en bedoeld voor LHBTers en alle kringleden en hun partners of introducé. Iedereen is dus welkom. Ook van ver buiten Nijmegen.

Route

We verzamelen vanaf 12.00 uur bij Vivaldi, Waalkade 66 te Nijmegen. Voordat je begint aan de fietstocht kunt je genieten van een kopje thee of koffie. De fietstocht start om 12.30 uur. De route voert jou langs de mooiste plekjes in de Ooijpolder en Nijmegen en omgeving. Er zijn diverse stops waar je uit kunt rusten, iets lekkers kunt eten en drinken. En natuurlijk zijn er veel bezienswaardigheden.

Na afloop van de fietstocht kun je rustig bijkomen op het terras aan de Waalkade onder het genot van een borrel. Daarna kun je tevens deelnemen aan het diner. Meer info over de mogelijkheid van het diner volgt nog.

Indien je een fiets of een electrische fiets wilt huren kun je dat doen bij Rijwielshop Station Nijmegen: http://www.rijwielshopnijmegen.nl/page/pag_view.asp?pag_id=23913 of gebruik maken van een OV-fiets.

Aanmelden

Voor deelname aan de fietstocht en/of diner is opgave noodzakelijk, aanmelden vóór 20 mei. Deelname aan de fietstocht en koffie is gratis. Indien je mee wil dineren gelieve in de aanmelding kenbaar maken of je vegetarisch bent. Aanmelden kan via info@dekringen.nl of telefoonnummer: 06 – 83 22 97 97.

 

Bowlen in Nijmegen

Zaterdag 3 februari 2018

Bowlen en wokken in Nijmegen

Kom zaterdag 3 februari naar Nijmegen. We organiseren daar een gezellige avond bowlen en wokken voor alle leden (mannen en vrouwen) van De Kringen (en partners/introducee). Neem jouw kringleden mee en maak kennis met andere kringen tijdens het bowlen en eten.

Aanvang:     16.45 uur

Waar:            Olround Bowlingcentrum

                        Heyendaalseweg 90

                        6525 AK Nijmegen

Trein:              5 minuten lopen vanaf station Nijmegen Heyendaal

Bus:                 Lijn 13 en 15 richting Wijchen of lijn 14 richting Brakkenstein: uitstappen Station Nijmegen Heyendaal.

Wokken en teppanyaki grill

Na het bowlen gaan we naar Restaurant China Delight Hertogstraat 31, 6511 RV Nijmegen, in het centrum van Nijmegen. Aanvang +/- 19.15 uur. Daar kunnen we onbeperkt gebruik maken van het buffet met oosterse gerechten en van de wok en Japanse teppanyaki (bakplaat) waar je gerecht naar keuze wordt bereid.

Eten en/of uitgaan?

Indien je niet wil deelnemen aan het bowlen, kun je aansluiten bij het eten, waarna er gelegenheid is om op stap te gaan in het Nijmeegse.

 

Prijs:   € 25,90 per persoon voor onbeperkt eten en drinken bij China Delight.

Bowlen en het eerste drankje bij de bowlingbaan is gratis.

 

Geef je nu op!

Meld je aan bij Silvo Meulendijk, landelijk informatiepunt De Kringen, via kringen.bowlen@gmail.com

Aanmelden kan tot en met zondag 28 januari.

 

Graag tot 3 februari in Nijmegen!

Gewijzigde locatie GGD Informatieavond – 10 oktober 2017

Op dinsdag 10 oktober 2017 organiseren De Kringen Nijmegen van 19.30 – 21.00 uur een informatie avond over o.a. Soa’s en Prep. De plaatselijke GGD geeft dan informatie over Soa’s, HIV/Aids, het preventieve middel Prep en Hepatitus A, B en C.

Eerder meldden we dat deze zou plaatsvinden in het Roze Huis maar door omstandigheden is de locatie gewijzigd. De avond vindt nu plaats in Wijkcentrum Bottendaal. Adres: Burghardt van den Berghstraat 114, Nijmegen.

Zit je in een Nijmeegse kring, dan kun je je aanmelden via je kringleider. Maar je kunt je ook gewoon die avond melden bij het Wijkcentrum. Tot 10 oktober!

 

Nieuwe Kringleden

In Nijmegen zijn verschillende mannen- en vrouwen-kringen (groepen) aanwezig voor jong tot oud. Met name voor de mannenkring 50 jaar en ouder worden nieuwe leden gezocht. Voor de overige kringen blijven andere leeftijden natuurlijk ook van harte welkom.

Ben je net naar een andere plaats verhuisd en wil je nieuwe vrienden maken? Wil je gewoon andere homo’s/lesbo’s leren kennen? Worstel je nog met je homoseksualiteit en wil je daar met anderen homo’s/lesbo’s over praten? Dat kan allemaal bij de Kringen!

Natuurlijk zijn er tegenwoordig veel mogelijkheden om in contact te komen met andere homo’s/lesbo’s, maar het grote voordeel van de Kringen is juist het persoonlijke contact tussen de kringleden dat draagt bij aan verdieping en het ontstaan van hechte vriendschappen. Daarnaast leer je vanzelf tijdens het stappen met de kring of via via weer andere homo’s/lesbo’s kennen. Dus wil je meer dan een oppervlakkige chat/date op internet, of in je eentje naar een homocafé, blijf niet alleen thuis zitten, krop je gevoelens niet op! Kom bij de Kringen!

 

 

GGD Informatieavond

Wil je alles weten over Soa’s of Prep???

Op 10 oktober 2017 is er een informatie avond over o.a. Soa’s en Prep, gegeven door de GGD.

Informatie over Soa’s, HIV/Aids, Hepatitus A, B en C en Prep.

Plaats: het Roze Huis, Sint Anthoniusplaats 1, Nijmegen

Tijd:19:30 uur tot 21:00 uur.

Het zou leuk zijn als iedereen een vraag heeft voor die avond.

 

Heb je belangstelling, geef je dan voor 5 oktober op bij je Kringleider.

Tot 10 oktober!

Groeten van het platform van de Kringen Nijmegen.

 

Natuurfietstocht in de Ooijpolder

De Kringen Nijmegen organiseert op 25 juni 2017 een fietstocht door de Ooijpolder. Voor diegene die dat willen is er een dagvullend programma. We hebben een prachtige route uitgezet met diverse stops onderweg. Na afloop kan men genieten van een borrel en/of heerlijk diner/buffet. De fietstocht is gratis en bedoeld voor LHBTers en alle kringleden en hun partners of introducé en voor kinderen hebben we een aangepaste route samengesteld.

We verzamelen vanaf 12.00 uur bij Vivaldi, Waalkade 66 te Nijmegen. Voordat je begint aan de fietstocht kunt je genieten van een kopje thee of koffie. De fietstocht start om 12.30 uur. De route voert jou langs de mooiste plekjes in de Ooijpolder en de nevengeul. Er zijn diverse stops waar je uit kunt rusten, iets lekkers kunt eten en drinken. En natuurlijk zijn er veel bezienswaardigheden.

Na afloop van de fietstocht kun je rustig bijkomen op het terras aan de Waalkade onder het genot van een borrel. Daarna kunt u tevens deelnemen aan het diner. Meer info over de mogelijkheid van het diner volgen nog.

Indien je een fiets of een electrische fiets wilt huren kun je dat doen bij Rijwielshop Station Nijmegen: http://www.rijwielshopnijmegen.nl/page/pag_view.asp?pag_id=23913 of gebruik maken van een OV-fiets.

 

Voor deelname aan de fietstocht en/of diner is opgave noodzakelijk, aanmelden vóór 17 juni.  Deelname aan de fietstocht en koffie is gratis. Indien u mee wil dineren gelieve in de aanmelding kenbaar maken of je vegetarisch bent. Aanmelden kan via info@dekringen.nl of telefoonnummer: 06 – 83 22 97 97.

Bowling- en wokavond in Nijmegen goed bezocht

Bowling- en wokavond in Nijmegen goed bezocht

Zaterdag 19 november organiseerden De Kringen uit Nijmegen een avond bowlen en wokken voor alle kringleden in Nederland. De opkomst was groter dan verwacht! Alle aanwezigen kijken terug op een erg gezellige avond.

De avond startte om 17.00 uur in het drukke Olround Bowlingcentrum in Nijmegen. We hadden zes bowlingbanen tot onze beschikking. Nadat iedereen bowlingschoenen in zijn of haar maat had gevonden, konden we de baan op. Arjan Visschers, coördinator van de mannenkringen in Nijmegen en omgeving, had de 32 aanwezigen verdeeld over de zes banen. Dit was een leuke manier om mannen en vrouwen uit andere kringen te leren kennen. Er waren kringleden uit Arnhem, Doornenburg, Nijmegen, Oss, Wijchen en zelfs Den Haag, variërend in leeftijd van 25 tot 60 jaar.

Na het bowlen aten we bij Restaurant China Delight. Na een kort welkomstwoordje van Remco Lenssinck, kringleider van één van de mannenkringen in Nijmegen en omgeving, kon iedereen genieten van alle Aziatische lekkernijen van de grill, de wok en het warme en koude buffet. De keuze aan gerechten was heel groot! Aan de tafels werd er onder het eten gezellig met elkaar gepraat en maakten leden van verschillende kringen nader kennis met elkaar. De sfeer was erg gemoedelijk en gezellig.

Na het eten liepen nog velen met elkaar door naar Danscafé Marcus Antonius, om te borrelen, kletsen en dansen. En na middernacht gingen nog 10 nachtbrakers feesten bij Bar ThomTom tot in de late uurtjes. Ben jij er volgend jaar ook (weer) bij?

Voor het organiseren van het bowlen en wokken hebben de Kringen Nijmegen ondersteuning (publiciteit en financieel) gekregen van het landelijk bestuur. Zij hebben gezorgd voor publicatie op de website en op facebook, waardoor kringleden uit het hele land zich konden aanmelden voor deze activiteiten.

 

Bowlen en Wokken in Nijmegen

Zaterdag 19 november 2016

Kom zaterdag 19 november naar Nijmegen. We organiseren daar een gezellige avond bowlen en wokken voor alle leden (mannen en vrouwen) van De Kringen (en partners). Neem jouw kringleden mee en maak kennis met andere kringen tijdens het bowlen en eten.

Aanvang: 16.45 uur

Waar:  Olround Bowlingcentrum, Heyendaalseweg 90,  6525 AK Nijmegen

Trein: 5 minuten lopen vanaf station Nijmegen Heyendaal

Bus: lijn 13 en 15 richting Wijchen of lijn 14 richting Brakkenstein. Uitstappen Station Heyendaal.

 

Wokken en teppanyaki grill

Na het bowlen gaan we naar Restaurant China Delight in het centrum van Nijmegen. Daar kunnen we onbeperkt gebruik maken van het buffet met oosterse gerechten en van de wok en Japanse teppanyaki (bakplaat) waar je gerecht naar keuze wordt bereid.

Uitgaan?

Na het eten is er gelegenheid om op stap te gaan in het Nijmeegse.

 

Deelnamekosten

€25 per persoon voor bowlen en onbeperkt eten bij China Delight.
Drankjes zijn voor eigen rekening, dus niet inbegrepen in de prijs.

 

Geef je nu op!

Meld je aan bij Arjan Visschers, coördinator mannenkringen Nijmegen, via mannen.nijmegen@dekringen.nl.

Aanmelden kan tot en met zondag 13 november.

Graag tot 19 november in Nijmegen!