Zondag 3 mei 2020 : Natuurfietstocht Nijmegen

 

De Kringen Nijmegen organiseert op zondag 3 mei 2020 een fietstocht door o.a. de Ooijpolder. Ze hebben een prachtige route uitgezet met diverse stops onderweg. Na afloop kan je genieten van een borrel of heerlijk diner. De fietstocht is gratis en bedoeld voor LHBTI-ers en alle kringleden en hun partners of introducés. Iedereen is dus welkom. Ook van ver buiten Nijmegen.

Route

We verzamelen vanaf 12.00 uur bij Vivaldi, Waalkade 66 te Nijmegen. Daar kun je vooraf genieten van een kopje thee of koffie. De fietstocht begint om 12.30 uur. De route voert je langs de mooiste plekjes in de Ooijpolder en Nijmegen en omgeving. Na afloop van de fietstocht kun je op het terras aan de Waalkade genieten van een borrel. Daarna kun je ook nog deelnemen aan het diner.

Aanmelden

Als je wilt meedoen aan de fietstocht en/of diner, kun je dat tot uiterlijk 24 april doen op fietstochtkringen@gmail.com of telefoonnummer: 06 – 81 60 61 51. Deelname aan de fietstocht en koffie is gratis. Als je mee wil dineren, geef dan ook even je dieetwensen (b.v. vegetarisch) door. Veel fietsplezier!