Nieuwe Kringleden

In Nijmegen zijn verschillende mannen- en vrouwen-kringen (groepen) aanwezig voor jong tot oud. Met name voor de jongerenkring en de vrouwenkringen worden nieuwe leden gezocht. Voor de overige kringen blijven andere leeftijden natuurlijk ook van harte welkom.

Ben je net naar een andere plaats verhuisd en wil je nieuwe vrienden maken? Wil je gewoon andere homo’s/lesbo’s leren kennen? Worstel je nog met je homoseksualiteit en wil je daar met anderen homo’s/lesbo’s over praten? Dat kan allemaal bij de Kringen!

Natuurlijk zijn er tegenwoordig veel mogelijkheden om in contact te komen met andere homo’s/lesbo’s, maar het grote voordeel van de Kringen is juist het persoonlijke contact tussen de kringleden dat draagt bij aan verdieping en het ontstaan van hechte vriendschappen. Daarnaast leer je vanzelf tijdens activiteiten met de kring of via via weer andere homo’s/lesbo’s kennen. Dus wil je meer dan een oppervlakkige chat / date op internet, of in je eentje naar een homocafé, blijf niet alleen thuis zitten, krop je gevoelens niet op! Kom bij de Kringen!