Natuurfietstocht in de Ooijpolder

De Kringen Nijmegen organiseert op 25 juni 2017 een fietstocht door de Ooijpolder. Voor diegene die dat willen is er een dagvullend programma. We hebben een prachtige route uitgezet met diverse stops onderweg. Na afloop kan men genieten van een borrel en/of heerlijk diner/buffet. De fietstocht is gratis en bedoeld voor LHBTers en alle kringleden en hun partners of introducé en voor kinderen hebben we een aangepaste route samengesteld.

We verzamelen vanaf 12.00 uur bij Vivaldi, Waalkade 66 te Nijmegen. Voordat je begint aan de fietstocht kunt je genieten van een kopje thee of koffie. De fietstocht start om 12.30 uur. De route voert jou langs de mooiste plekjes in de Ooijpolder en de nevengeul. Er zijn diverse stops waar je uit kunt rusten, iets lekkers kunt eten en drinken. En natuurlijk zijn er veel bezienswaardigheden.

Na afloop van de fietstocht kun je rustig bijkomen op het terras aan de Waalkade onder het genot van een borrel. Daarna kunt u tevens deelnemen aan het diner. Meer info over de mogelijkheid van het diner volgen nog.

Indien je een fiets of een electrische fiets wilt huren kun je dat doen bij Rijwielshop Station Nijmegen: http://www.rijwielshopnijmegen.nl/page/pag_view.asp?pag_id=23913 of gebruik maken van een OV-fiets.

 

Voor deelname aan de fietstocht en/of diner is opgave noodzakelijk, aanmelden vóór 17 juni.  Deelname aan de fietstocht en koffie is gratis. Indien u mee wil dineren gelieve in de aanmelding kenbaar maken of je vegetarisch bent. Aanmelden kan via info@dekringen.nl of telefoonnummer: 06 – 83 22 97 97.