Bowling- en wokavond in Nijmegen goed bezocht

Bowling- en wokavond in Nijmegen goed bezocht

Zaterdag 19 november organiseerden De Kringen uit Nijmegen een avond bowlen en wokken voor alle kringleden in Nederland. De opkomst was groter dan verwacht! Alle aanwezigen kijken terug op een erg gezellige avond.

De avond startte om 17.00 uur in het drukke Olround Bowlingcentrum in Nijmegen. We hadden zes bowlingbanen tot onze beschikking. Nadat iedereen bowlingschoenen in zijn of haar maat had gevonden, konden we de baan op. Arjan Visschers, coördinator van de mannenkringen in Nijmegen en omgeving, had de 32 aanwezigen verdeeld over de zes banen. Dit was een leuke manier om mannen en vrouwen uit andere kringen te leren kennen. Er waren kringleden uit Arnhem, Doornenburg, Nijmegen, Oss, Wijchen en zelfs Den Haag, variërend in leeftijd van 25 tot 60 jaar.

Na het bowlen aten we bij Restaurant China Delight. Na een kort welkomstwoordje van Remco Lenssinck, kringleider van één van de mannenkringen in Nijmegen en omgeving, kon iedereen genieten van alle Aziatische lekkernijen van de grill, de wok en het warme en koude buffet. De keuze aan gerechten was heel groot! Aan de tafels werd er onder het eten gezellig met elkaar gepraat en maakten leden van verschillende kringen nader kennis met elkaar. De sfeer was erg gemoedelijk en gezellig.

Na het eten liepen nog velen met elkaar door naar Danscafé Marcus Antonius, om te borrelen, kletsen en dansen. En na middernacht gingen nog 10 nachtbrakers feesten bij Bar ThomTom tot in de late uurtjes. Ben jij er volgend jaar ook (weer) bij?

Voor het organiseren van het bowlen en wokken hebben de Kringen Nijmegen ondersteuning (publiciteit en financieel) gekregen van het landelijk bestuur. Zij hebben gezorgd voor publicatie op de website en op facebook, waardoor kringleden uit het hele land zich konden aanmelden voor deze activiteiten.